Ja és primavera, temps de talla gespes

Categories:
Ja és primavera, temps de talla gespes

Jo trio la gespa natural

Aquestes són algunes de les moltes raons per les quals no dubtaràs en tenir-la al teu jardí

A part de la sensació de benestar que proporciona sentir-se envoltat de gespa, no hem d’oblidar que a més aporta enormes bene cis a la conservació del medi ambient. llegir més→

Treballs amb fusta reciclada

Categories:
tallar arbres

TREBALLS AMB FUSTA RECICLADA

En aquesta ocasió et vull compartir unes idees padrísimas de com podem reciclar fusta i crear així diversos objectes que ens poden ajudar al mateix temps a decorar i organitzar de millor manera el nostre llar, es mira increïble el resultat i el millor de tot és que són molt fàcils de posar en pràctica. Espero que t’agradin molt totes les idees que trobem per compartir-.

La fusta la pots aconseguir en molts llocs mes si van talar algun arbre prop de casa teva o tu mateixa si removiste un arbre no ho cremis, utilitza aquesta fusta per crear algunes decoracions no et vas a penedir, si les fas les pots regalar, o utilitzar en certes temporades a casa teva.

llegir més→

Tot sobre els tendals de jardí

Categories:
toldos jardín

CONSELLS PER UTILITZAR TENDALS

Convertir una zona inhabitable per la calor al refugi més agradable del jardí és una cosa que podem fer en poques hores, i amb un pressupost apte per a temps de crisi Només hem d’instal·lar un tendal.

Abans de res us aconsello llegir bé aquest reportatge, ple de bons consells aportats per professionals del sector.

L’opció més aconsellable en molts casos serà un tendal de vela com el que mostra la foto. Dos ancoratges a la façana i dos pals en el terreny són suficients per consolidar la lona … i penjar de pas una confortable hamaca

llegir més→

Consells a l’hora de tallar arbres

Categories:
tallar arbres

Una vegada que s’hagi familiaritzat amb la seva serra mecànica, haurà arribat el moment de parlar de talar el seu primer arbre. Perquè l’operació de tala sigui el més segura i eficaç possible, serà important planificar per endavant la tala i preveure sempre els riscos implicats en cada etapa. Per començar, mai treballi només en el bosc. Assegureu-vos sempre d’estar acompanyat per algú. Tenir a mà un telèfon mòbil és una bona idea, ja que podria sol·licitar ràpidament ajuda en cas de necessitar-la. 

llegir més→