Què necessites?

A Fercon Laboral, oferim  solucions de vestuari per la construcció i la indústria en general, disposem de pantalons reforçats, elàstics, amb forro per l’hivern… Una de les característiques és que tota la roba és personalitzable amb el logo corporatiu de la teva empresa.

Si ho prefereixes pots posar-te en contacte ara amb nosaltres.

Emplena aquest formulari i en menys de 24 hores et donarem resposta a la teva consulta per oferir-te la millor solució a les teves necessitats.

  • PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, FERCON EINES informa als usuaris de la seva pàgina web que les dades personals recavades per l’empresa mitjançant els formularis de la pàgina web, seran introduïts a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat FERCON EINES , amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. Així mateix, FERCON EINES informa de la possibilitat d’exercir els dret d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la direcció FERCON EINES Carrer Sant Andreu 42, Mata, 17846, Girona. Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han sigut modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per utilitzar-los a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.