Què necessites?

A Fercon Laboral disposem de tot tipus de roba laboral corporativa amb personalització amb el logo i els colors de la teva empresa. Disposem de marques  de primer nivell com: B&C, Fruit of the loom, Gildan, WorkTeam, Russell, Result. Disposem de diferents peces de roba disponibles com camisetes, dessuadores, forros polar, jaquetes tècniques, softshell entre d’altres.

pdf icon

Descarrega't el catàleg de tots els productes disponibles de roba corporativa

Camisetes, dessuadores, forros polar, jaquetes tècniques, softshell entre d’altres de les millors marques: B&C, Fruit of the loom, Gildan, WorkTeam, Russell, Result.

Si ho prefereixes pots posar-te en contacte ara amb nosaltres.

Emplena aquest formulari i en menys de 24 hores et donarem resposta a la teva consulta per oferir-te la millor solució ales teves necessitats.

  • PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, FERCON EINES informa als usuaris de la seva pàgina web que les dades personals recavades per l’empresa mitjançant els formularis de la pàgina web, seran introduïts a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat FERCON EINES , amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. Així mateix, FERCON EINES informa de la possibilitat d’exercir els dret d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la direcció FERCON EINES Carrer Sant Andreu 42, Mata, 17846, Girona. Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han sigut modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per utilitzar-los a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.