Bufador 2T
i

Bufador de mà ECHO PB 250 econòmic, potent, lleuger, tub excèntric anti gir, ancoratge segur, bloqueig de l’accelerador, CDI, certificació EUST2.

El seu potent motor assegura al bufador de mà ECHO PB 250 l’energia suficient per treballar sense contratemps, amb un excel·lent ràtio pes-potència, funcionament a altes revolucions i capacitat de funcionament en qualsevol posició. Es tracta d’un motor d’alt rendiment Euro Stage II, amb menor consum de carburant, baix nivell de sorolls i menys emissions d’escapament. Sistema d’encesa electrònica CDI. La seva menor desgast significa major vida útil del motor, major durabilitat i fàcil manteniment. Més potent que un motor elèctric.

Els controls del bufador de mà ECHO PB 250 estan estratègicament agrupats, sent de fàcil accés i còmode maneig. La posada en marxa tant en fred com en calent és molt efectiva. El sistema Cruise Control incorpora un accelerador que permet fixar la potència per a un ús fàcil i confortable. Quan l’accelerador de situa en posició de bloqueig, la potència del motor es manté constant i l’usuari pot treure la mà de l’accelerador. Alhora, la ubicació del arrencador a la dreta, amb la màquina en ordre de funcionament, la fa més ergonòmica.

Sistema únic de control rotacional, mitjançant un nou tub anti gir excèntric, exclusiu d’ECHO, que evita que la màquina es mogui lateralment en bufar, disminuint la càrrega sobre el canell i el braç de l’usuari. Redueix l’efecte “gir”, fent menor l’esforç necessari per aturar la rotació del bufador cap a les cames de l’usuari. Quan accelerem altres equips similars, normalment es desequilibren cap a la dreta de manera accentuada. En canvi el bufador de mà ECHO PB 250 es comporta de manera molt estable, fins al punt de permetre’ns controlar la màquina amb un sol dit. El dipòsit de combustible transparent facilita el control del consum a l’usuari.

El filtre d’aire del bufador de mà ECHO PB 250 és de pelfa amb goma al voltant, de fàcil manteniment i major rendiment que el tradicional d’esponja. El sistema patentat d’ancoratge EZ ™ manté el tub connectat al bufador de la manera més segura que existeix, amb el pestell de bloqueig, permetent la connexió / desconnexió del tub a la màquina de manera fàcil i segura. El sistema patentat de connexió POSI-LOC ™ manté les diferents seccions del tub bufador perfectament connectades entre elles amb total seguretat.

El bufador de mà ECHO PB 250 té molts detalls que li brinden gran polivalència i professionalitat. Disposa d’un kit neta canalons opcional, per mantenir els canalons de les teulades lliures de embozos. El seu sistema d’emissions davanter permet que les emissions produïdes vagin lluny de l’usuari, mantenint el seu entorn de treball més net i confortable. Totes les seves avantatges la converteixen en la màquina ideal per a qualsevol tipus de neteja a l’exterior: jardins, parcs, terrasses, pistes esportives, pàrquings, carrers o places públiques.

DEMANA UN PRESSUPOST

Demana ara el teu pressupost per lloguer sense compromís.

Condicions generals del servei de lloguer d’eines de Fercon.

Descarrega’t el PDF de les condicions generals dels serveis de lloguer    icon pdf fercon eines