toldos jardín

CONSELLS PER UTILITZAR TENDALS

Convertir una zona inhabitable per la calor al refugi més agradable del jardí és una cosa que podem fer en poques hores, i amb un pressupost apte per a temps de crisi Només hem d’instal·lar un tendal.

Abans de res us aconsello llegir bé aquest reportatge, ple de bons consells aportats per professionals del sector.

L’opció més aconsellable en molts casos serà un tendal de vela com el que mostra la foto. Dos ancoratges a la façana i dos pals en el terreny són suficients per consolidar la lona … i penjar de pas una confortable hamaca

En el següent vídeo pots veure els accessoris que s’empren en el muntatge, i altres exemples molt desitjables En qualsevol ferreteria trobaràs les ferramentes i tensors necessaris per a la instal·lació.

Igual que amb les pèrgoles, els pals del tendal s’ancoren al terreny amb una sabata de formigó, molt senzilla d’executar. A més, barat barat Ho tens detallat en aquest bloc.

Una altra possibilitat són els tendals penjats de filferros que veiem en molts patis. El nostre amic AmadisdeGaula és un gran expert en la modalitat, i la seva explicació pas a pas et facilitarà molt el muntatge.

És important que et familiaritzis amb les cordes i politges, les nostres millors aliades per al muntatge de tendals. Sempre recomanem utilitzar material de nàutica o escalada, per la seva gran resistència a l’abrasió ia la intempèrie.